Ögonoperationer

Ögonlasern logoOptiker Branning har ett nära samarbete med ögonlasern i Lund, där du kan få hjälp att bli av med dina glasögon eller linser genom ögonlaserkirurgi.

Börjar du bli åldersynt kan vi nu även hjälpa dig. Med modern RLE-teknik (Refractive Lens Exchange) korrigeras din syn så att du ser bra med en gång, både på långt och på nära häll. Det är en trygg och väl beprövad behandling världen över där den egna linsen byts ut mot en plastlins med din styrka.

Marknadens tryggaste ögonlaserbehandling – slipp glasögon och linser på ett ögonblick!

Ögonlasern har utfört över 25 000 laserbehandlingar av synfel sedan 1990 och finns idag i ett tiotal städer runt om i landet. Här finns Sveriges främsta ögonläkare och ett väl inarbetat team av mycket erfarna ögonspecialister, optiker och ögonsköterskor som följer dig genom behandlingen.

Ögonlasern arbetar utifrån högt ställda kriterier för säker kirurgi och lägger stora resurser på kvalitetsarbete, uppföljning av behandlingsresultat och inte minst genom utbildningar och investeringar inom de senaste teknikerna – allt för att kunna erbjuda dig marknadens säkraste ögonlaserkirurgi.

Ögonlasern behandlar närsynthet, översynthet, brytningsfel (astigmatism) och ålderssynthet. På www.ogonlasern.se är du välkommen att läsa mer om Ögonlasern och alla de människor de hjälpt till en bättre livskvalitet.

Håll utkick efter våra infomationskvällar där vi kommer berätta hur en synfelsbehandling går till och där du har möjlighet att få svar på dina frågor. Prata också gärna med personalen hos optiker Branning eller maila lund@ogonlasern.se för vidare information. Välkomna!

Kommentarer inaktiverade.