Student

Hos optiker Branning har du som student 10% rabatt på allt i butiken: glasögon, kontaktlinser, vätskor och solglasögon vid uppvisande av Mecenatkortet eller Studentkortet.

Köper du dina linser på nätet? Kolla med oss först! Vi kan erbjuda väldigt förmånliga priser och en service och trygghet för dina ögon som du inte får via någon hemsida. Skulle det vara något problem får du alltid en akuttid här. Tappar du en lins får du en ny kostnadsfritt. Naturligtvis uppdaterar vi dig alltid med senaste nytt inom kontaktlinser och ger en rekommendation vad som passar just dig bäst.

Vi kan också erbjuda autogirobetalning. Vi delar helt enkelt upp lins- och underökningskostnad under ett år för dig. Linser och vätskor får du naturligtvis med detsamma.

Drömmer du om ett par riktiga kvalitetsglasögon men känner att ekonomin inte räcker till? Via Resurs bank kan du dela upp betalningen. Väljer du att betala av på sex månader tillkommer inga räntor eller avgifter.

Optiker Branning har genom alla år värnat om studenterna i Lund och stöttar självklart varje år genom annonsering i diverse skrifter och programblad.

Välkommen in!

Kommentarer inaktiverade.