Synundersökning

Hos oss utförs alla undersökningar av legitimerade optiker. För oss är det viktigt att vi kan ta hand om dina ögon på bästa möjliga sätt, därför är vi dessutom utbildade i synsvagsteknik och arbetsmedicin.

En fullständig synundersökning har många olika delmoment som alla är lika viktiga för att kunna fastställa vilka behov man har. Vi går noga igenom anamnesen, gör en problemanalys, kollar samsyn, okulomotorisk balans och refraktiv status som till slut ska anpassas efter de egna personliga förutsättningar man har. Med bästa möjliga synkorrektion går vi igenom vilka synlösningar som är bäst för dig. Eventuella symptom på underliggande ögonsjukdom skickas vidare genom remiss till ögonläkare för vidare undersökning.

Vi har ett nära samarbete med Lunds ögonklinik dit vi skickar remiss om det finns misstanke om underliggande sjukdom eller symtom som antyder att vidare undersökning bör göras.

Optiker Branning är det enda optikerföretaget i Lund med kvalitetssäkring enligt ISO 9001:9000 utfärdat av DNV (det Norske Veritas). Vi är naturligtvis också certifierade enligt Optikerförbundets Kvalitetsnorm. Allt för våra kunders säkerhet och trygghet.

Välkommen att boka tid för synundersökning hos oss.

Undersökningen kostar 595 kr

Kommentarer inaktiverade.